Nieuws

Geen excuses om niet te trainen / No excuses not to train

“Geen tijd” of “ik ben te druk” is onzin.

“No time” or “i’m too busy” is nonsens.

2 uur per week trainen is maar 1,19% van je tijd. Maak je training (vitaliteit & gezondheid) net zo belangrijk als bijvoorbeeld je werkafspraken.

Training 2 hours a week is only 1.19% of your time. Make your training (Vitality & health) just as important as for example your work appointments.

Beweeg en geef je lichaam en geest de ontspanning en inspanning die het nodig heeft.

Move, and and give your body and mind the relaxation and effort it needs.

Taekwon.

Sabum Ad

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Colin Bakker, boom, lucht, gras, buiten en natuur

 

 

Lees verder ›

TS.Dekker ontvangt 3 Masters in de maanden Maart, April en Mei.

Nu Taekwon-do school Dekker bijna aan zijn dertigste(!) jaar begint, (Januari 2020) is het tijd voor iets heel bijzonders. In de maanden maart-april en mei zullen maar liefst drie grootheden (Masters) een gastles verzorgen voor alle leden van TSD.

Alle drie mooie mensen die al jarenlang hun sporen verdiend hebben in deze verdedigingskunst/ Martial Arts.
Een mooie gelegenheid voor mensen die hun black belt gehaald hebben of binnenkort deze hopen te halen, maar vooral ook voor de (jonge) nieuwe leden die TSD rijk is.
Dat dit een unicum moge heten zal geen verassing zijn. Het beste van alles dat het de leden niets kost! Sabum Ad Dekker heeft hierbij kosten noch moeite gespaard om dit verwezenlijken.

Een mooie gelegenheid om gastlessen te krijgen van echte toppers.

Wij verwelkomen dan ook als eerste Master op Zaterdag 23 Maart, Sayhun Colin Bakker 7de Dan Taekwon-do en een autoriteit op het gebied van Tuls en Hosinsul.

Op 13 April verzorgt Vice President ITF HQ Korea Sayhun Peter Sanders 8ste Dan Taekwon-do en 9de Dan (Grandmaster) Hapkido bij ons de les. Master Sanders is een echte verbinder die Wereldwijd Taekwon-do op de kaart zet en deuren opent, die voor andere gesloten blijven.

En als laatste van de Masters zal op 18 Mei Sayhun Harry van Schaik 7de Dan Taekwon-do een gasttraining verzorgen. Master Harry een Taekwon-doka die technisch zeer onderlegd is en tot na de komma het waar en waarom zal onderzoeken zodat een case gesloten kan worden.

Namens de leden en het bestuur van TS.Dekker heten wij alle Masters alvast hartelijk welkom.

Taekwon.

Sabum Ad Dekker 6de Dan
Ambassadeur ITF HQ Korea / Netherlands.

Lees verder ›

Start TS.Dekker nieuw seizoen 2019

Iedereen nog de allerbeste wensen, een goede gezondheid en veel geluk toegewenst voor dit nieuwe jaar.

De Kerst-vakantie is weer voorbij en TS. Dekker start vanavond 8 Januari om 18.30 uur (jeugd) weer met haar Taekwon-do trainingen.

De Senioren starten vanavond weer vanaf 19.30 uur.

Ben jij ook op zoek naar een dynamische verdedigingssport, een super gezellig team en wil je ook in 2019 iets aan je lichaam en geest doen, kom dan eens bij ons langs en of train mee (gratis proefles).

Waar: Reginahof 3 Boxtel.

TS. Dekker staat al 29 jr. garant voor vriendschap, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, onoverwinnelijke geest, discipline en respect.

TSD Creator of Champions

Taekwon /groetjes

Ad Dekker

 

Lees verder ›

Kerstborrel / Ouder- Kind-Vriendentraining 20 December 2018

Beste leden, ouders en vrienden,

Donderdag 20 December as, is het alweer de laatste training van het jaar 2018.

Wij willen deze laatste training samen met jullie, leden, ouders en vrienden feestelijk afsluiten.

Met andere woorden, we maken er een gezellige ouder-kind-vrienden training van.

Na de training zal de avond afgesloten gaan worden (in de loungeruimte) met een (Kerst) hapje en drankje.

Aanvang training 19.00 uur.

Einde avond +- 21.00 uur.

Ouders en vrienden, die geen Dobok hebben, mogen natuurlijk gewoon in sportkleding verschijnen. Ook voor diegene (leden en ouders) die niet in staat zijn om fysiek mee te trainen zijn van harte welkom op de Kerstborrel vanaf 19.45 uur.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen aanwezig zal zijn op deze laatste training van het jaar.

Namens het bestuur,

Sabum

Ad Dekker

Lees verder ›

GALA Kampioenen ITL 2018

Vandaag Zondag 16 December 2018 hebben wij van TS.Dekker, weer een mooie (sport) dag meegemaakt tijdens het Taekwon-do ITL Gala te Barneveld.

TS.Dekker eindigde (overall) als 3de beste school van 2018 van de ITL League Nederland. Men kon een heel jaar voor punten strijden, om zo uiteindelijk deel te mogen nemen aan het Gala op het einde vh jaar.

Diegene die hier Kampioen is geworden behoort tot de Best of The best van ITL Nederland.

Tevens werden vandaag maar liefst 4 leden van TS.Dekker Gala Kampioen op het gebied van Sparren en Tuls. Daarnaast scoorde we 2 x zilver en 6 x Brons op dit Gala.

Hierbij de namen en prijzen van al deze kanjers.

Linda Beekmans 1e sparren en 1e tuls Gala Kampioen 2018
Jolijn van Eisden 1e sparren Gala Kampioen 2018
Tilila Mairouche 1e sparren Gala Kampioen 2018
Kayleigh Belemans 1e sparren Gala Kampioen 2018

Areeb Abbas Ashraf 2e tuls en 3de met sparren
Loubna Driouch 2e sparren

Corne Beekmans 3e sparren
Kaj  vd meulengraaf 3e sparren
Amy Bressers 3e sparren en 3e tuls
Femke van Gaal 3e sparren

TS.Dekker bedankt haar scheidsrechters Alexander Beekmans en Tini TG voor hun inzet van vandaag en natuurlijk alle andere scheidsrechters voor de afgelopen wedstrijden die plaatsvonden in 2018. Stanley Portier, Ralph Dikmans, Jolijn van Eisden, Max Van Brunschot, Amy Bressers, Tilila Mairouche, Linda Beekmans en Kayleigh Belemans mega thankssssssss.

Verder grote dank aan Aäron Dekker, voor het mee helpen coachen en het verzorgen van de wedstrijd-inschrijvingen gedurende 2018.

Ouders en supporters ook jullie dank voor de steun en natuurlijk wil ik iedereen bedanken binnen TS.Dekker die ervoor gezorgd hebben, dat wij ook dit jaar zo enorm succesvol zijn geweest.

TS.Dekker leden jullie waren en zijn top. Ook dit jaar hebben we weer met zijn allen enorm hard gevochten om verder te kunnen komen in onze ontwikkelingen, op allerlei gebied. We hebben met zijn allen nog een hele mooie toekomst voor de boeg. En we zullen zeker blijven groeien in onze ontwikkeling zolang we hier voor open blijven staan.

Everybody thnks en dan bedoel ik ook al onze (Taekwon-do) vrienden en kennissen die we ook dit jaar weer hebben mogen begroeten, ontmoeten, op zowel het gebied van sport als privé.

Rest mij nog te zeggen,

Dank, dank, dank.

Taekwon.

Sabum Ad

Lees verder ›

TS.Dekker succesvol op Fuji Mae Kids Cup Sint Oedenrode

Beste allemaal,

Zojuist zijn wij weer thuis gekomen van een mooie wedstrijddag in Sint Oedenrode.

Maar liefst 308 kinderen waren aanwezig om hun skills te laten zien. Men kon prijzen halen in de onderdelen, sparren, tuls, breken en hoogtesprong.

Hierbij onze kampioenen:

Femke van Gaal 3e plts tuls en 2e plts sparren.
Corne Beekmans 3e plts tuls en 3e plts hoogtesprong.
Thijn Streur 2e plts sparren.
Kaj vd Meulengraaf 2e plts sparren.
Roy Pijnenburg 2e plts sparren.

Dank je wel aan onze scheidsrechters, Kaleigh, Linda, Amy, Ralph en Alexander voor hun inzet op dit mooie kinder toernooi A en B klasse t/m 14 jr.

Aäron, Jolijn en Tilila, jullie waren vandaag weer super coaches.

Ouders en supporters, geweldig dat ook jullie er weer bij waren.

Verder dank aan de organisatoren de Sabum’s Carlo Van de Braak en Jack de Smit en aan Henny van Zon die deze dag weer tot een mooie herinnering hebben gemaakt.

Taekwon

Sabum  Ad

 

 

 

Lees verder ›

Linda Beekmans en Jolein van Eisden Europees Kampioen, Zilver voor Areeb Abbas Ashraf en Brons voor Corne Beekmans en Tilia Marouche.

TS.Dekker vertrok afgelopen Donderdag 4 Oktober met 5 van haar Selectieleden naar Strzegom Polen i.v.m. de Open Europese Kampioenschappen.
Maar liefst 425 deelnemers uit 30 landen waren aanwezig op dit grootste evenement.

Na een goede vlucht en een fijne busreis kwamen we dan aan in ons Hotel. Het bleek een erg goed en verzorgd Hotel te zijn, incl Zwembad en Sauna. Tja we hadden dan ook een sporthotel geboekt. Deze namiddag / avond werd dan ook gebruikt om nog even lekker te ontspannen alvorens iedereen aan de bak moest. We gingen dan met zijn allen ook lekker genieten van het zwembad, stoombad en sauna.

Vrijdag 5 Oktober was een erg spannende dag, alle leden moesten gewogen worden om vervolgens deel te kunnen nemen in de juiste gewichtsklasse. De spanning was dan ook bij allen flink aanwezig. Maar zoals we al verwachten, iedereen was op het juiste gewicht en werd dan ook ingeschreven om vervolgens de volgende dat te kunnen deelnemen. Zo, nu konden we nog fijn even met elkaar trainen om de puntjes nogmaals en voor de laatste keer op de I zetten.

Zaterdag 6 Oktober. Vandaag was de dag waarbij onze Zwarte banders, als eerste aan de bak moesten. Als eerste was het de beurt aan Linda Beekmans, zei startte in de ochtend met het onderdeel Tuls, maar kwam helaas een puntje te kort om in de prijzen te vallen. Na het onderdeel Tuls, ging men verder met Sparring. Zowel Linda Beekmans (Junior klasse), als Jolijn van Eisden (Senior klasse) moesten op dit onderdeel aantreden.

Het sparrings niveau op dit EK was van een grote klasse. Linda Beekmans (Wereld Kampioen 2017) vocht al haar partijen met volle overtuiging tegen geduchte tegenstanderds en mag zich vanaf heden dan ook Europees Kampioen noemen.

Als 2de deze dag was het de beurt aan Veteraan en senior Jolijn van Eisden ( Bronze medalist WK 2017). Jolijn wist haar tegenstandster in alle hoeken te krijgen die Jolijn maar uitkoos. Ook Jolijn liet zien dat zij haar eerdere titel van Europees Kampioen verdedigde met hand en tand. Met als resultaat, Jolijn Europees Kampioen 2018 .

Zondag 7 Oktober was het de beurt aan de overige Selectieleden van TS.Dekker. De eerste partij deze dag was voor Tilila Marouche (Senior klasse) . Tilila liet aan haar tegenstandster zien dat er met haar niet te spotten viel en vocht met het hart van een Leeuwin. Wauw, wat een inzet en doorzettingsvermogen. Tilia Marouche behaalt op dit EK een Bronzen Medaille, waar ze enorm trots op mag zijn.

Als 2de partij kwam Areeb Abbas Ashraf (Junior klasse) aan bod. Areeb ging door al zijn partijen heen alsof hij vleugels had. Zijn tegenstander hadden het erg moeilijk met deze zeer gedreven jongeman. Helaas net geen goud, maar een prachtige Zilveren plaats voor deze kampioen.

Als laatste deelnemer van TS.Dekker was het de beurt aan Corne Beekmans (Jeugs klasse). Na vorig jaar ook deel te hebben genomen op de WK had Corne de smaak te pakken gekregen. Corne liet al zijn tegenstanders zien, dat hij zeker niet voor niets helemaal naar Polen was gekomen en nam maar liefst een Bonze Medaille mee naar huis. Iedereen binnen het Team keek dan ook zijn ogen uit naar onze jongste Selectielid. We gaan ook van Corne Beekmans nog veel horen en zien.

Hierbij de winnaars:

Linda Beekmans, Europees Kampioen
Jolijn van Eisden, Europees Kampioen
Areeb Abbas Ashraf, Vice Europees Kampioen
Tilial Marouche, Bronze Medalist
Corne Beekmans, Bronze Medalist.

Moe maar voldaan gisteren avond in het Hotel beland en een klein feestje met zijn allen gebouwd. Maandagochtend 8 Oktober wederom om 06.00 uur eruit voor ontbijt om vervolgens weer af te reizen naar Nederland.

Daar aangekomen werden we verrast door een mooie groep mensen die zijn / haar geliefde kwam ophalen / feliciteren en huldigen.

Verder behaalde het voltallige Nederlands Selectie Team o.l.v. National Coach ITF HQ Nederland bestaande uit Sabum Ad, Sayhun Colin, Sabum Marcel, Sabum Jamil en Boosabums Aaron en Samantha maar liefst 6 gouden plakken, 4 Zilveren en 5 Bronzen medailles.

Wij danken iedereen die een steentje hebben bij gedragen aan het waarmaken van deze bijzondere prestaties. Ouders / supporters ook jullie waren en zijn enorme kanjers. Ook grote dank aan de sponsoren, die er toch voor gezorgd hebben dat we er als een mooi team bijstaan. Amjad Ashraf en familie, dank voor het warme onthaal op Eindhoven Airport. Een bloem zegt vaak meer dan woorden.

TS.Dekker zal over 2 weken alweer deelnemen aan het volgende internationale ITL Toernooi met de naam Flanders Field te Belgie.

Namens het bestuur, alle leden en vanzelfsprekend de EK coaches van TS.Dekker, Boosabum Aaron Dekker en Sabum Ad Dekker feliciteren wij iedereen met dit gigantisch succes.

 

Lees verder ›