Iedereen slaagt voor examens bij TS Dekker

Vandaag hebben we wederom mogen genieten van de halfjaarlijkse Kubexamens. Maar liefst 15 TSD leden gingen op examen na een maanden lange voorbereiding. Iedereen is geslaagd voor zijn, haar nieuwe band, gradatie.

Deze examens (nieuwe opzet) waren helemaal 2022. Zowel de kandidaten als de vele ouders waren enorm enthousiast en verrast. Onderdelen zoals Tuls, Stapsparring, Breektesten, Hosinsul, Kussen- Combitrappen, Sparren en vrije technieken kwamen ruim aan bod. Iedereen mocht zijn eigen favoriete trap, stoot, draai, en bokstechniek laten zien. De jeugdige Warriors sprongen als volleerde Ninjas.

Namens de examencommissie, het bestuur, alle ouders en vrienden feliciteren wij nogmaals iedereen met zijn, haar nieuwe graad. Dank aan Boosabum Tilila Mairouche, Mark de Vos en John van Gaal voor hun inzet en hulp.

De geslaagden zijn:

Gele slip:

Finn, Lorenzo.

Gele Band:

Simon, Quint

Groene Slip:

Bret, Ikram

Groene Band:

Riwish, Nils, Joey

Blauwe Slip:

Lina, Adib, Sam, Saja, Arash

Rode Slip:

Rayaan.