TS.Dekker traint door!

Inmiddels (week 19 gestart) is ook TS.Dekker weer aan het trainen en is de opkomst iedere keer weer formidabel, zowel bij de jeugd als bij de junioren en senioren.

De regering heeft besloten dat we nog niet binnen (in onze eigen Dojang) mogen trainen en dat we ook nog niet met meer dan 10 personen mogen samenkomen. En als we al bij elkaar zijn, dan hanteren we ook nog het 1,5 mtr beleid.

Gelukkig zit het weer tot nu toe mee en trainen we fijn, gezellig, sportief en fanatiek buiten, voor de Dojang.

Tot en met nader order, zullen de groepen dan ook verdeeld blijven en zullen de leden zichzelf iedere keer weer opnieuw moeten opgeven voor deelname ( dit i.v.m. de maximale aantal deelnemers). Dit geldt overigens alleen voor de Junior en Seniorleden. De jeugd mag gewoon allenmaal bij elkaar komen.

Hopelijk, komt de regering snel met een oplossing voor alle sportscholen en verenigingen, zodat we weer fijn en veilig binnen mogen trainen in onze eigen vertrouwde Dojang.

TS.Dekker communiceert via meerdere bronnen, waaronder en naast deze eigen website, ook Facebook, Twitter en Instagram. Ook hebben we een eigen whatsapp (leden / ouders) groep.

Ben jij nog geen lid van TS.Dekker en heb je interesse in een familiare, gezellige Martial Arts School, die al ruim 30 jaar bestaat, dan ben je van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen en of een keer met ons mee te trainen.

Wij wensen iedereen een veilig en gezonde leefomgeving toe en wellicht zien we ook jou binnenkort bij ons op de training verschijnen.

Namens het bestuur

Sabum Ad Dekker