GALA Kampioenen ITL 2018

Vandaag Zondag 16 December 2018 hebben wij van TS.Dekker, weer een mooie (sport) dag meegemaakt tijdens het Taekwon-do ITL Gala te Barneveld.

TS.Dekker eindigde (overall) als 3de beste school van 2018 van de ITL League Nederland. Men kon een heel jaar voor punten strijden, om zo uiteindelijk deel te mogen nemen aan het Gala op het einde vh jaar.

Diegene die hier Kampioen is geworden behoort tot de Best of The best van ITL Nederland.

Tevens werden vandaag maar liefst 4 leden van TS.Dekker Gala Kampioen op het gebied van Sparren en Tuls. Daarnaast scoorde we 2 x zilver en 6 x Brons op dit Gala.

Hierbij de namen en prijzen van al deze kanjers.

Linda Beekmans 1e sparren en 1e tuls Gala Kampioen 2018
Jolijn van Eisden 1e sparren Gala Kampioen 2018
Tilila Mairouche 1e sparren Gala Kampioen 2018
Kayleigh Belemans 1e sparren Gala Kampioen 2018

Areeb Abbas Ashraf 2e tuls en 3de met sparren
Loubna Driouch 2e sparren

Corne Beekmans 3e sparren
Kaj  vd meulengraaf 3e sparren
Amy Bressers 3e sparren en 3e tuls
Femke van Gaal 3e sparren

TS.Dekker bedankt haar scheidsrechters Alexander Beekmans en Tini TG voor hun inzet van vandaag en natuurlijk alle andere scheidsrechters voor de afgelopen wedstrijden die plaatsvonden in 2018. Stanley Portier, Ralph Dikmans, Jolijn van Eisden, Max Van Brunschot, Amy Bressers, Tilila Mairouche, Linda Beekmans en Kayleigh Belemans mega thankssssssss.

Verder grote dank aan Aäron Dekker, voor het mee helpen coachen en het verzorgen van de wedstrijd-inschrijvingen gedurende 2018.

Ouders en supporters ook jullie dank voor de steun en natuurlijk wil ik iedereen bedanken binnen TS.Dekker die ervoor gezorgd hebben, dat wij ook dit jaar zo enorm succesvol zijn geweest.

TS.Dekker leden jullie waren en zijn top. Ook dit jaar hebben we weer met zijn allen enorm hard gevochten om verder te kunnen komen in onze ontwikkelingen, op allerlei gebied. We hebben met zijn allen nog een hele mooie toekomst voor de boeg. En we zullen zeker blijven groeien in onze ontwikkeling zolang we hier voor open blijven staan.

Everybody thnks en dan bedoel ik ook al onze (Taekwon-do) vrienden en kennissen die we ook dit jaar weer hebben mogen begroeten, ontmoeten, op zowel het gebied van sport als privé.

Rest mij nog te zeggen,

Dank, dank, dank.

Taekwon.

Sabum Ad