Europees Kampioenschap Polen groot succes voor NL Selectie

The second day after.
Na inmiddels alweer 1,5 dag thuis te zijn, maak ik bij deze de balans op w.b.t. de successen die we als ITF HQ Team Nederland geboekt hebben.

Een score van maar liefst 15 Medailles behaald door 13 Selectieleden.
Het EK was qua niveau enorm hoog, zowel op gebied van Tuls als op Sparring. Desalniettemin wisten onze Teamleden zich de weg naar boven te bereiken d.m.v. hun doorzettingsvermogen en onoverwinnelijke geest aan te wenden.

Wat hebben we genoten van al deze kanjers van groot tot klein en jong tot oud (wat is oud). En wat een steun hebben wij mogen ontvangen van de ouders / supporters van deze Selectieleden. Ze worden niet graag benoemd, maar bij deze ga ik ze toch even in het zonnetje zetten. Patrick en Natasja Kemner, Marianne en Alexander Beekmans en Ella van Adrichem jullie zijn echt geweldige mensen. Dank je wel aan Amjad Ashraf en zijn lieve vrouw, die ons bloemen brachten op Eindhoven Airport, wat een warm onthaal.

Dank aan alle sponsoren die ervoor gezorgd hebben, dat we in een mooi tenue ten tonele mochten verschijnen. Ja het Oranje was erg aanwezig op dit EK en dat heeft men geweten ook.

Rest mij nog om mijn vrienden en collega coaches enorm te laten shinen. In jullie woorden gesproken, Gasten wat zijn jullie TOPPPPP en giga kanjers. Sayhun Colin, Sabum Marcel, Sabum Jamil, Sabum Marco, Boosabum Aaron en Boosabum Samantha, met jullie ga ik zo weer op, naar het volgende avontuur.

Mocht ik iemand zijn vergeten te benoemen / bedanken, neem het me dan niet kwalijk, ik zit nog vol van een geweldig EK met super resultaten behaald door kanjers van mensen.

Hieronder onze prijswinnaars.

Aïsha 1e sparren
Jolijn 1e sparren
Linda 1e sparren
Lorenzo 1e sparren
lorenzo 1e tuls
Michel 1e tuls
Sylke 2e tuls
Aïsha 2e tuls
Areeb 2e sparren
Andrei 2e sparren
Samantha 3e tuls
Marco 3e sparren
Sylke 3e sparren
Tilila 3e sparren
Corne 3e sparren

1 TEAM.

Taekwon.

Sabum Ad Dekker
National Coach ITF HQ Netherlands