Nieuwjaarsreceptie 5 Januari 2015

Beste TSD leden/ouders,

Op dinsdag 5 januari is er een nieuwjaarsreceptie voor alle TSD leden en ouders Deze zal worden gehouden van 18:30u tot 20:00u in de Braken.

Jullie bestuur heeft even naar het jaar 2015 gekeken en vonden dit jaar zo succesvol dat we besloten hebben om het jaar 2016 gezellig te beginnen met een nieuwjaarsreceptie waarbij het eerste succes alweer is gezet en daarmee de lat voor 2016 weer hoog heeft gelegd.
Waar gaat het om bij een nieuwjaarsreceptie? Wij zijn van mening dat we elkaar veel goeds wensen en hiermee aangeven dat we ook voor 2016 samen blijven werken aan de begrippen waar TSD voor staat. Dit zijn namelijk,
Sportiviteit, vriendschap, behulpzaamheid en plezier.
Dus kom gezellig naar de receptie om het jaar goed te beginnen. De trainingen van 5 januari komen uiteraard te vervallen.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van TSD