Nieuwe Taekwon-do trainingstijden vanaf Dinsdag 12 mei a.s.

Beste leden en ouders,

Hierbij nog eventjes een reminder i.v.m. de nieuwe en aangepaste trainingstijden vanaf a.s. Dinsdag 12 Mei.

Let op:

Vanaf Dinsdag 12 Mei zijn de trainingstijden op de Dinsdagavond voor de jeugd voortaan van 19.00 uur tot 20.00 uur. De Jun en Senioren trainen van 20.00 tot 21.00 uur. Vanaf Zaterdag 16 Mei is de trainingstijd voortaan van 10.00 tot 11.30 uur. De overige trainingsdagen en tijden blijven hetzelfde.

Dekker’s Defense, start Maandag 11 Mei met de eerste les
Female Fight and Fitness Defense. Een nieuwe sport speciaal voor vrouwen van 18 jr. en ouder die willen werken, aan conditie, kracht, zelfverdediging, vertrouwen, lichaamsverandering enz enz.
We hebben inmiddels een leuke groep vrouwen en iedere vrouw vanaf 18 jr. is welkom om mee te trainen of eens een kijkje te komen nemen. We trainen van 19.00 uur tot 20.00 in onze eigen Dojo / trainingsruimte. Deze is te vinden in Sportcentrum de Braken te Boxtel.

Groetjes en tot Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag of Zaterdag allemaal.

Taekwon.

Sabum, Ad