Dekker’s Defense start Zelfverdedigingscursus voor vrouwen Januari 2015 in haar eigen Dojo bij de Braken te Boxtel.

Dekker’s Defense start Zelfverdedigingscursus voor vrouwen
Januari 2015 in haar eigen Dojo bij de Braken te Boxtel.

Elk jaar worden letterlijk honderden vrouwen op straat aangevallen. Sommigen worden beroofd, sommigen in elkaar geslagen, sommigen verkracht

Bijna al deze vrouwen hebben één ding gemeen: ze weten niet hoe ze zichzelf moeten verdedigen. Als ze iets van zelfverdediging hadden afgeweten, zouden de meeste van deze vrouwen niet hulpeloos zijn geweest toen ze aangevallen werden. En dan zouden ze misschien niet verkracht zijn. Met de eenvoudige maar uiterst effectieve technieken uit deze cursus hadden ze in ieder geval meer kans gehad.

Hoe stel je je op? Hoe reageer je? Wat kun je doen, maar wat moet je vooral niet doen?

Deze cursus behandelt alleen zelfverdedigingstechnieken die in de praktijk hebben bewezen effectief te zijn.De behandelde technieken stoppen een aanvaller, ongeacht hoe groot hij is. Met de minder schade toebrengende technieken maak je hem/haar alleen tijdelijk even hulpeloos, zodat je voldoende tijd hebt om weg te rennen. Veel technieken uit deze cursus brengen de aanvaller echter ernstige schade toe – zoveel schade, dat hij niet langer in staat is om je nog iets te doen. Dus hij zal je niet nog meer pijn doen, want dat kan hij niet meer.

Denk er om dat je niet bang te hoeft te zijn om hem kwaad te maken: niets doen is zinloos en daar beschadig je alleen jezelf mee. Bestrijd hem zo goed je kunt en weiger om op te geven. Je hoeft maar één keer goed raak te slaan of te schoppen om hem/haar te doen stoppen!
Vrouwen aarzelen vaak om iemand pijn te doen. Het aanvallen en mogelijk verkrachten van een vrouw is echter een ernstige, verachtelijke misdaad, die zo krachtig en effectief mogelijk bestreden moet worden.

Dekker’s Defense start met de Cursus Zelfverdediging voor vrouwen medio Januari 2015
in haar Dojo bij Sporthal de Braken te Boxtel

Schrijf je nu alvast in en mail je naam, leeftijd en verdere n.a.w. gegevens
door naar tsdekker@googlemail.com

Geef je snel op want vol is vol.

Je ontvangt dan van ons de juiste info omtrent de duur van de cursus de kosten en de data’s.

2014-04-18 17.18.41

2014-04-18 17.24.59