12de Open Haaglanden 100% prijzen regen TS.Dekker.

Maar liefst 100% prijzenregen bij TS.Dekker

Alle 4 de deelnemers van Taekwon-do School Dekker uit Boxtel zijn gisteren tijdens de 12de Open Haaglanden in de prijzen gevallen. Maar liefst 350 deelnemers uit Zwitserland, Tsjechie, Duitsland, Engeland en Nederland namen deel aan dit geweldige evenement.

Kevin van Weert: Goud Sparring

Jolijn van Eijsden: Zilver Sparring

Aaron Dekker: Zilver Powerbreak (hand en voet)

Atmane Qoubbane: Brons Tulls (Stijlvormen)

Alfons Bolsius, bedankt voor je inzet als Scheidsrechter.

Een super prestatie voor deze 4 kanjers, die zich alweer met vele andere leden van TS.Dekker aan het voorbereiden zijn op de NK die dit jaar door TS.Dekker georganiseerd zal gaan worden op Zondag 17 November a.s. in zaal de Braken te Boxtel.Foto 12de Open Haaglanden

Foto 12de Open Haaglanden.jpg 2

Foto 12de Open Haaglanden.jpg 3

Groepsfoto 12de Open Haaglanden