TS.Dekker op TV vanaf Donderdag 19 Sept a.s.

Beste leden, ouders en vrienden van TS.Dekker,

Hierbij wil ik jullie laten weten, dat het intervieuw dat onlangs bij ons opgenomen is door Omroep Dommelland i.v.m. o.a. de EK te Barcelona en Taekwon-do School Dekker, uitgezonden zal gaan worden op Donderdag 19 September a.s. om 20.30 uur op Omroep Dommelland.

Het is Digitaal te zien op Ziggo kanaal 47 of analoog op kanaal 22+

Tevens zal het programma een week lang drie maal per dag herhaald worden en wel tijdens de uitzendingen die beginnen om 10.00 uur – 19.00 uur en 23.00 uur. De juiste tijd is te zien op beeld t.v. van Omroep Dommelland en de tv gids in het Brabants Centrum.

Ook kan het intervieuw nog bekeken worden via www.omroepdommelland.nl bij de rubriek uitzending gemist.

Hopende jullie allen hiermee voldoende geinformeerd gehad te hebben.

Veel kijkplezier alvast en wellicht zie je jezelf ook terug op TV.

Groetjes,

Sabum Ad