4 Prijzen voor TS.Dekker tijdens Delft International Zondag 22 April

Atmane Qoubbane (Voor-Selectielid Nl Team) behaalt Zilver bij Tulls en Brons bij Sparren. Na hard trainen zowel technisch als fysiek, geeft Atmane een staaltje Taekwon-do weg op beide vlakken. Een mooi behaalt resultaat voor Atmane, die zich nu alweer aan het voorbereiden is voor o.a. de EK te Saragossa Spanje 2013.

Jesse Dekker (Zilver) behaalt Super Prestatie, na 4 wedstrijden gespart te hebben met verlening en sudden death de 2de plts.Na enige afwezigheid op wedstrijdvlak laat deze 13 jarige pupil zien, dat hij toch weer heer en meester is op de mat.

Geert Nonemaker Brons tijdens Delft Int. Geert, Junior en doorzetter in spe, liet afgelopen zondag zien, dat hij wel degelijk erbij hoort. Door deze inzet wint Geert de 3de plts tijdens dit mooi opgezet toernooi.

Met dank aan Alfons Bolsius Scheidsrechter van TS.Dekker die zich ook deze dag weer enorm heeft ingezet, voor alle Taekwon-doka’s.

Het wedstrijdteam van TS.Dekker is nu alweer hard aan het trainen voor de aankomende 1ste ITF Open Belgie die plaats zal gaan vinden op 6 Mei,.a.s.