TSD uitje naar Zwembad de Tongelreep

Zondag 5 Febr  vertrok TSD met maar liefst 35 leden naar Zwembad de Tongelreep voor hun jaarlijks uitje.

Jong en oud verzamelde zich in de Boxtelse vrieskou, om vervolgens lekker te kunnen gaan zwemmen in het warme water van de Tongelreep. Na een leuke groepsfoto gemaakt gehad te hebben, kon iedereen zich gaan omkleden om vervolgens het warme water tegemoet te treden. Om 13.00 uur werd er centraal verzameld om gezamelijk een frietje met mayo te nuttigen.

Nadat de jongeren verdwenen richting het water, genoot de ouderen nog eventjes gezamelijk van een lekker kopje koffie, om vervolgens ook eens kennis te maken van de Turbo Tol, Familieglijbaan, de Super Slang, en natuurlijk de golven van het golfslagbad.

Al bij al hebben we allemaal een hele fijne dag gehad, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Namens het bestuur,

Rob, Stanley, Kevin, Frank en  Sabum Ad.

Suuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

[nggallery id=15]